Verlanglijst
Er staan geen producten in je verlanglijst.
Shopping Bag
Je hebt geen artikelen in jouw Shopping Bag.
Totaal
incl. btw
€ 0,00
Naar Shopping Bag Verder winkelen
Voor 17:00 uur besteld op een werkdag = dezelfde dag verzonden
Gratis verzending
€ 5,- per artikel gaat naar het goede doel

iBi Foundation

De iBi Foundation zet zich in voor een schonere oceaan rondom Ibiza en de Balearen. Waarom daar? Omdat dit is waar we iBi van het plastic hebben gered. Voor ons was het meteen duidelijk dat de schoonmaak hier moest beginnen. En dat is hard nodig ook.

 

Inmiddels drijven er zo’n 1,8 biljoen plastics in onze oceanen. Stel je eens voor, dat is een vuilnisbelt die groter is dan Frankrijk en Spanje bij elkaar. De iBi Foundation steunt verschillende goede doelen en projecten die hier iets tegen proberen te doen. Met jouw hulp houden ze onze oceanen schoon en onze stranden wit. Zo creëren ze een oceaan zonder plastic plek waar zeedieren een veilige thuisbasis hebben.

De oceaan als veilige thuisbasis

Wij willen zeedieren zoals iBi een veilige thuisbasis geven. Daarom zetten we ons in om de oceaan van plastic te ontdoen. Met de iBi Foundation doen we dit heel concreet door geld in te zamelen en zelf naar plastic te vissen op de Middellandse Zee. Daarnaast is er ons kledingmerk iBi Free Life. Hiermee creëren we bewustwording over het belang van schone oceanen. Daarnaast gaat van elk artikel dat we verkopen 5 euro naar de iBi Foundation. De keuze voor een kinderkleding maakten we heel bewust. Wij geloven dat kinderen nu en in de toekomst het verschil kunnen maken. Want waar kun je beter beginnen met bewustwording dan bij de allerkleinsten?

 

ook helpen?

Wil jij kijken wat jij kan doen? Door onze kleding te dragen, draag je al jouw steentje bij. Maar je kunt nog veel meer doen. Zo groot en klein als je zelf wilt. Kijk op iBi Foundation voor meer informatie.