Verlanglijst
Er staan geen producten in je verlanglijst.
Shopping Bag
Je hebt geen artikelen in jouw Shopping Bag.
Totaal
incl. btw
€ 0,00
Naar Shopping Bag Verder winkelen
Voor 17:00 uur besteld op een werkdag = dezelfde dag verzonden
Gratis verzending
€ 5,- per artikel gaat naar het goede doel

Over iBi Free Life

Wij zijn iBi Free Life. Een kinderlifestyle brand dat bijdraagt aan een schone oceaan. Onze reis begon op 2 juli 2017. Op deze warme zomerdag voeren wij op de Middellandse zee. We volgden een groep prachtige dolfijnen. En toen gebeurde het. We stuitten op iets verschrikkelijks. We zagen een zeeschildpad vechten voor zijn leven. Hij zat vast in een plastic doek. We aarzelden geen moment en namen de zeeschildpad aan boord. Voorzichtig bevrijdden we het dier uit het doek. Hierna lieten we hem weer vrij in de oceaan. De zeeschildpad ging als een speer zijn vrijheid weer tegemoet. We gaven hem een naam. We voeren vlak bij Ibiza. De naam iBi was geboren.

Kledingmerk en foundation

Na de ontmoeting met iBi zijn we actief gaan nadenken hoe we deze ervaring het beste konden gebruiken om anderen bewuster te maken van het gebruik van plastic. En wat dit gebruik voor gevolgen heeft voor de zeedieren in onze oceanen. Langzaam maar zeker ontstond het idee voor een kledingmerk en foundation. In Januari 2019 brachten we die ideeën in de praktijk. De keuze voor kinderkleding maakten we heel bewust. Wij geloven dat kinderen nu en in de toekomst het verschil kunnen maken. Want waar kun je beter beginnen met bewustwording dan bij de allerkleinsten?

Grote dromen voor de toekomst

Per jaar brengen we twee collecties uit: een lente- en zomercollectie en een herfst- en wintercollectie. Zodat kids altijd in de tofste, meest duurzame kleding rondlopen. In de toekomst hopen we dat daar nog collecties bijkomen. Het mooie van iBi kleding? Per verkocht artikel doneren we middels sponsoring 5 euro aan de iBi Foundation. Dit geld doneren we aan projecten die de strijd aangaan met de plasticsoep.

 

Met onze collecties hopen we daarnaast bij te dragen aan het creëren van bewustwording over hoe belangrijk schone oceanen zijn voor de wereld. Daarnaast willen we blijven uitdragen waar we voor staan: een schone oceaan voor iedereen, door iedereen!

 

Wil je bijdragen aan het schoonmaken van de oceaan & er ook nog eens fashionable bijlopen? Kies dan bewust en draag iBi Free Life kleding!

 

Bekijk de iBi Collectie