Verlanglijst
Er staan geen producten in je verlanglijst.
Shopping Bag
Je hebt geen artikelen in jouw Shopping Bag.
Totaal
incl. btw
€ 0,00
Naar Shopping Bag Verder winkelen
Voor 17:00 uur besteld op een werkdag = dezelfde dag verzonden
Gratis verzending
€ 5,- per artikel gaat naar het goede doel

Garantie

Wij geven om onze artikelen. Dus we doen altijd ons uiterste best om deze in topconditie bij je te leveren. Toch gebeurt het wel eens dat een artikel tijdens verzending beschadigt of kapotgaat. Zonde natuurlijk, maar in zo’n geval kun je gelukkig aanspraak maken op garantie.

 

Product en/of leverfouten dienen binnen 7 dagen na levering schriftelijk te worden gemeld aan ons (inclusief een beschrijving en een tweetal foto's). Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

 

De garantie geldt niet indien:

  • De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
  • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderzins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;
  • De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.